Fysioterapi

Skærmbillede 2018-08-18 kl. 11.17.37

Hos GymLab Ikast har du mulighed for at få fysioterapeutiske behandlinger

Ved første tid på klinikken vil du altid blive grundigt undersøgt.

Undersøgelsen består af en indledende samtale, kaldet anamnese, hvori din egen forklaring af problemet og symptomer bla. indgår. – En klinisk undersøgelse bestående af manuel undersøgelse og test. – Derefter tilrettelægger jeg i sammenråd med dig et behandlingsforløb med bla. råd &vejledning – behandling &træning.

Træning og fysisk aktivitet er den bedste form for terapi.

Ud fra undersøgelsen af netop dit problem vil et individuelt træningsprogram blive udfærdiget til dig. Træningen kan foregå både i de tilhørende træningsfaciliteter til klinikken eller andet sted, alt efter dit ønske og i sammenråd med mig som fysioterapeut. Der vil altid forgå en grundig gennemgang af de pågældende øvelser, samt derefter opfølgning og aftale om videre forløb.

Manuel behandling.

I den manuelle behandling arbejder vi med forskellige former for teknikker til at løse netop dit problem. Heri kan bla nævnes: Massage – mobilisering og manipulation.

I behandlingen af idrætsskader tager vi udgangspunkt i undersøgelse af skaden og skadesomfang.

Du vil efter en grundig undersøgelse få råd og vejledning samt behandling og træning til netop dit skadesproblem. Efter mange år med behandling af skader i bla; Fodbold, Håndbold, CrossFit, Svømning og Ishockey kender jeg de typiske skadesmønstre og står derfor klar til at hjælpe dig med din skade.

På klinikken benyttes akupunktur enten som supplerende behandling, til den øvrige behandling, eller som den enlige behandling.