Holdbeskrivelser

WOD

WOD (Workout of the day)

WODS holdene er de daglige hold hvor dagens workout køres. Her sikre vi dig en times effektiv træning, hvor hele kroppen bliver bevæges og hvor du med garanti får sved på panden. Alle kan deltage på holdet – Øvelserne tilpasses og skaleres til netop dit niveau.

Basic WOD

Dette er holdet for dig som måske er helt ny indenfor funktionel fitness. Her er der ingen komplekse bevægelser. Vi arbejder med høj intensitet og effektive basis øvelser.

Holdet er selvfølgelig også for det mere erfarne medlem, som blot ønsker at komme ned og forbrænde en masse kalorier! Alle kan deltage – Alt skaleres til netop dit niveau.

Team WOD

På Team WOD vil i altid arbejde enten 2&2, eller flere sammen om at gennemføre dagens WOD. Her vil der være god mulighed for at styrke samarbejdet med de andre medlemmer. OG selvfølgelig med garanti for sved på panden.

Benchmark

På Benchmark holdet vil vi arbejde med de forskellige klassiske funktionel fitness Workouts, som vi med jævne mellemrum vil vende tilbage til og gennemføre. Dette giver en god mulighed for at tracke sit niveau af fitness og se sin fremgang i træning.

Endurance

Dette er holdet for dig, som elsker at arbejde med høj puls! Holdet har mindre fokus på styrke og teknik. Holdet består af en grundig opvarmning efterfulgt af en længere workout, hvor vi arbejder med din udholdenhed under træning.